skip to Main Content

4 Interieurtips om je huis levendiger te maken

Ben jij helemaal klaar met je standaard ikea huis en zoek jij meer om je huis levendiger te maken? Dan ben jij op het goede adres. Ons team hebben vier gouden interieurtips om jouw standaard interieur om te toveren in je droom design.

Onthoud dat het jouw huis is. Er is geen goed of fout in interieurontwerp, iedereen heeft het in zich om een droom design te creëren, wat de ene lelijk is, is voor de ander mooi. Je huis is waar je het grootste deel van je tijd doorbrengt, dus de ruimte moet je weerspiegelen.

Gebruik planten om je huis te upgraden 

Planten is een goede manier om je huis levendiger te maken. Het voordeel met het gebruiken van planten is dat er veel keuze is in wat voor soort planten je kiest. Kies hier wat bij jou past. Onthoud dat jij de touwtjes in handen hebt, rekening houden met de laatste trends is de moeite waard, maar geef altijd je eigen persoonlijke draai aan iets om het speciaal te maken. 

Maak een moodboard

Transformeer je interieur van saai naar nieuw leven ingeblazen door afbeeldingen die jou inspireren te verzamelen uit tijdschriften, Instagram, Pinterest, enz. Als je eenmaal een mooie collectie hebt, dan kan je beginnen met de look die je wilt bereiken. Een moodboard maken is een goede manier om je creativiteit te gebruiken om je ontwerp inspiratie los te laten.

Kleuren kiezen

Als je vanaf nul begint, is dat makkelijker, maar vaker moeten we werken met bestaande banken of vloerkleden enz. Kijk goed naar het vloerkleed en kijk of je met de kleuren van je moodboard verder kunt werken. Misschien kun je de oude favoriete bank opnieuw stofferen om hem een ​​nieuw leven te geven? Het belangrijke is dat jij je eigen stijl kiest. Je huis is waar je het grootste deel van je tijd doorbrengt, dus de ruimte moet je wel aanspreken.

Maak gebruik van monsters

Als je je keuze eenmaal hebt gemaakt en een goed idee hebt van wat je in je huis wilt, bestel dan een paar retourneerbare monsters. Het komt heel erg vaak voor dat je na een tijdje toch voor iets anders wilt gaan. Dit is niet erg en komt heel erg vaak voor, daarom is het belangrijk om altijd gebruik te maken van monsters.

Back To Top